مشاوره پزشکی طب اورژانس

مشاوره پزشکی طب اورژانس

از هر کجای ایران!

لیست متخصصین طب اورژانس

در دسترس
خارج از ساعت پاسخگویی

می توانید در این بخش لیست طب اورژانس سامانه رسا را مشاهده کنید و مشاور مورد نظر خود را انتخاب کنید.

در دسترس
خارج از ساعت پاسخگویی
تصویر آقای دکتر سعید  امیرصدری نائینی

دکترای تخصصی طب اورژانس از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، سابقه طبابت : از سال 92 ، دارای گواهی های سونوگرافی اورژانس و اسکین کر

پزشک جدید
پزشک جدید
۴۵۰۰ تومان / دقیقه
انتخاب مشاور
تصویر آقای دکتر سبحان امین

متخصص طب اورژانس از دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، سابقه تدریس در علوم پزشکی دانشگاه آزاد کازرون ، دارای گواهی ICU

پزشک جدید
پزشک جدید
۶۵۰۰ تومان / دقیقه
انتخاب مشاور
۱
پزشک خود را از لیست انتخاب کنید
۲
شماره موبایل خود را وارد کنید
۳
هزینه مشاوره خود را پرداخت کنید
۴
با پزشک تماس بگیرید

طب اورژانس چیست؟

طب اورژانس یا پزشکی اورژانس از تخصص های نسبتا جدید رشته پزشکی محسوب می‌شود و حیطه فعالیت آن در زمینه بیمارانی است که به اقدامات فوری پزشکی نیاز دارند و باید هرچه سریعتر تحت درمان قرار بگیرند.

متخصصان اورژانس عمدتا در بخش اورژانس بیمارستانها حضور دارند و اطلاعات و مهارتهای مرتبط با تمام موارد اورژانس رشته های مختلف را دارند. از جمله مهارتهایی که پزشکان اورژانس در طول دوره تحصیل خود کسب می‌کنند، عبارتند از: درمان بیماران با آسیب های چندگانه مثل شکستگی استخوانها، شوک، پارگی اعضای داخلی بدن، درمان بیماری های محیطی از جمله گرمازدگی، سوختگی و...، انواع مسمومیتها، احیا قلبی، درمان قربانیان حوادث هسته ای، میکروبی و شیمیایی و...

پزشک اورژانس چه وظایفی دارد؟

متخصصان طب اورژنس باید در امور مدیریت اورژانس دارای مهارت باشند و آمادگی مقابله با هر نوع بحرانی را داشته باشند. از جمله وظایف یک متخصص اورژانس می‌توان به این موارد اشاره کرد:

- مدیریت بخش اورژانس

- طراحی فضای فیزیکی بخش اورژانس

- مدیریت بحران

- مدیریت و طراحی اورژانس پیش بیمارستانی

- نظارت بر شرایط بیمار

- درمان موارد اورژانسی بیمار

- شناسایی علت اصلی علائم بیمار

- رسیدگی به بیمار

- تسریع شرایط بستری یا بهبود بیمار و ...

به علاوه با توجه به کمبود امکانات اورژانسی نسبت به جمعیت، وظیفه آموزش پرستاران و پرسنل اورژانس، بالا بردن آگاهی عمومی در برخورد با سوانح و حوادث و بلایای طبیعی و همکاری با سایر بخش های بیمارستان نیز به عهده کادر طب اورژانس می‌باشد.

در چه مواردی به اورژانس مراجعه کنیم؟

پیش از آغاز هر مشکل جدی، بدن انسان علائم و هشدارهایی را بروز می‌دهد که با توجه به انها می‌توان از بسیاری مشکلات بزرگتر پیشگیری کرد.از جمله علائمی که با مشاهده آنها باید سریعتر با پزشک یا اورژانس تماس بگیرید، شامل موارد زیر است:

- منگی و کم شدن هوشیاری

- سردردهای شدید

- سوء هاضمه و درد معده و سوزش قلب

- درد قفسه سینه

- مشکلات حاد تنفسی

- تاری دید یا کوری

- ورم ساق پاها

- افزایش فشار خون

- خستگی بیش از حد

- تصادفات و سوانح و...

روند درمان در اورژانس چگونه است؟

در مراجعه افراد به اورژانس ها، مشکل بسیاری از بیماران با مراقبت های اولیه برطرف می‌شود و عده ای نیز نیازمند بررسی و معاینات اولیه و پیگیری بیشتر در بخش های تخصصی هستند.

در مراجعه به اورژانس چه مواردی را باید در نظر داشته باشیم؟

هر فردی در مقاطع مختلف زندگی ممکن است دچار مشکلاتی شود که نیازمند مراجعه به اورژانس باشد. در اکثر موارد بعلت اضطراب ناشی از شرایط ، فرد تمرکز کافی برای مطرح کردن مشکلاتی که باعث مراجعه او به اورژانس شده را ندارد و همین مساله ممکن است باعث تشخیص نادرست بیماری شود. لذا توجه به موارد زیر در مراجعه به اورژانس ضروری است:

1- به پزشک خلاصه ای صحیح از علائم و مشکلات بیماری را ارائه دهید. با توجه به شرایط حاکم بر اورژانس ها، معمولا پزشکان فرصت شنیدن توضیحات طولانی را ندارند بنابراین به طور خلاصه مشکل خود را به صورت دقیق به پزشک توضیح دهید.

2- از زمان شروع علائم، آنها را یادداشت کنید. مخصوصا این توصیه برای افراد سالمند یا مادرانی که کودک خردسال دارند تاکید می‌شود.

3-پزشک را در مورد سوابق پزشکی و بیماری های قبلی که مرتبط با مشکل فعلیتان هستند، در جریان بگذارید. اگر تحت درمان خاضی هستید یا دارو مصرف می‌کنید پزشک را مطلع کنید.

4- از سوال پرسیدن نترسید و تشخیص نهایی درباره بیماریتان را بدانید.

5- پس از رفع مشکل، همچنان پیگیر درمان کامل بیماریتان باشید.