مشاوره پزشکی با متخصص زنان و زایمان

مشاوره پزشکی با متخصص زنان و زایمان

از هر کجای ایران!

لیست متخصصین متخصص زنان و زایمان

در دسترس
خارج از ساعت پاسخگویی

می توانید در این بخش لیست متخصص زنان و زایمان سامانه رسا را مشاهده کنید و مشاور مورد نظر خود را انتخاب کنید.

در دسترس
خارج از ساعت پاسخگویی
تصویر دکتر مهدیه احمدی

دکتر مهدیه احمدی

زنان و زایمان

متخصص زنان و زایمان از دانشگاه شهید بهشتی ، فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه شهید بهشتی ، گذراندن دوره های لاپاراسکوپی،هیستروسکوپی و سونوگرافی

۲۰۰+
۲۰۰+ جلسه رضایت بخش
۱۲۵۰۰ تومان / دقیقه
انتخاب مشاور
تصویر دکتر شیرین پزشکی

دکتر شیرین پزشکی

زنان و زایمان

متخصص زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، گذراندن دوره های لاپاراسکوپی و نازایی

۵۰۰+
۵۰۰+ جلسه رضایت بخش
۱۲۵۰۰ تومان / دقیقه
انتخاب مشاور
تصویر دکتر مریم حلمی

دکتر مریم حلمی

زنان و زایمان

متخصص زنان و زایمان و نازایی از دانشگاه شهید بهشتی ، فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه شهید بهشتی ، گذراندن دوره های لاپاراسکوپی،نازایی تکمیلی و هیستروسکوپی تکمیلی

۵۰۰+
۵۰۰+ جلسه رضایت بخش
۳۰۰۰۰ تومان / دقیقه
انتخاب مشاور
۱
پزشک خود را از لیست انتخاب کنید
۲
شماره موبایل خود را وارد کنید
۳
هزینه مشاوره خود را پرداخت کنید
۴
با پزشک تماس بگیرید
تصویر خانم دکتر عفت زادسر

خانم دکتر عفت زادسر

زنان و زایمان

تخصص زنان و زایمان از دانشگاه بین المللی TESHRIN UNIVERSITY ، فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی بابل ، گذراندن آزمون جامع زنان از وزارت بهداشت و درمان

پزشک جدید
پزشک جدید
۲۵۰۰۰ تومان / دقیقه
انتخاب مشاور
تصویر دکتر منصوره علاءالدین

متخصص زنان و زایمان از دانشگاه شهید بهشتی ، فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه شهید بهشتی ، گذراندن دوره لاپاراسکوپی

۱۰۰۰+
۱۰۰۰+ جلسه رضایت بخش
۱۲۵۰۰ تومان / دقیقه
انتخاب مشاور
تصویر دکتر الهام مهر‌آبادی

متخصص زنان و زایمان ،

۱۰۰۰+
۱۰۰۰+ جلسه رضایت بخش
۱۲۵۰۰ تومان / دقیقه
انتخاب مشاور

نظر همراهان رسا در
مورد متخصص زنان و زایمان

متخصص زنان و زایمان کیست و چه می کند؟

تخصص زنان و زایمان، یکی از حوزه های پزشکی است که بر مسائل منحصر به بانوان تمرکز می کند. متخصصان این حوزه از زمان تصمیم به بارداری تا زایمان و شیردهی مراجعین خود را تحت نظر دارند و راهکار ها و خدمات پزشکی مورد نیاز ارائه می کنند. بخش دیگری که متخصصان زنان و زایمان در آن فعالیت می کنند، مراقبت های ویژه بانوان و درمان بیماری های مرتبط با دستگاه تناسلی و پستان مانند سرطان سینه ،تخمدان و بیماری های مقاربتی است.

آیا متخصصین زنان و زایمان مجاز به انجام اعمال جراحی هستند؟

رشته تخصصی زنان و زایمان جزو رشته هایی است که متخصصین آن برای جراحی آموزش تخصصی دیده و بر خلاف عموم رشته های پزشکی، می توانند کلیه‌ی جراحی های ویژه بانوان را انجام دهند. البته برخی از این عمل های جراحی نیازمند گذراندن دوره های آموزشی (تحت عنوان فلوشیپ) هستند. سزارین، لاپاروسکوپی، لابیاپلاستی، هیسترکتومی، هیسترسکوپی، میومکتومی، جراحی کیست تخمدان، فیبروم رحم، بستن لوله فالوپ، بیوپسی، کولپوسکوپی و جراحی هایی از این دست در حیطه‌ی وظای ف متخصصین زنان و زایمان است.

لاپاروسکوپی: عمل لاپاروسکوپی تکنیکی از جراحی های کم تهاجم است. به این معنا که برای اجرای عمل جراحی برش های کوچکتری نیاز است و این موجب می شود زخم های بیمار زودتر بهبود یافته و خطر ابتلا به بیماری های عفونی کاهش یابد. این تکنیک هم برای تشخیص و هم درمان بیماری ها استفاده می شود. بررسی مشکلات ناباروری در زنان ، بررسی آسیب دیدگی های بافت آندومتریوز ، حاملگی خارج از رحم، چسبندگی، تشخیص سرطان ها، برداشتن کیست های تخمدان از جمله مشکلاتی است که با می تواند به صورت لاپاروسکوپیک انجام شود.

هیسترکتومی: هیسترکتومی یا زهدان برداری از رایج ترین عمل های جراحی است که متخصص زنان انجام می دهد که طی آن تمام یا بخشی از رحم برداشته می شود.

میومکتومی: عمل برداشتن یک توده‌ی غیر سرطانی در اندام تناسلی بانوان که از جنس بافت عضلانی بوده و به میزان غیر عادی رشد کرده است را میومکتومی یا فیبرکتومی می گویند.

کولپوسکوپی: کولپوسکوپی یک روش تشخیصی است که به منظور مشاهده و معاینه دقیق واژن و دهانه رحم انجام می شود.

هسیتروسکوپی: یک روش تشخیص درمانی است که برای مشاهده و معاینه‌ی دقیق داخل رحم انجام می شود.

 

تفاوت ها و شباهت های مامایی و تخصص زنان و زایمان چیست؟

مامایی یکی از رشته های علوم پزشکی است که دانش آموختگان آن برای مراقبت مادران و نوزادان آماده می شوند همچنین می توانند به مراجعین خود آموزش و مشاوره زناشویی و پیشگیری یا آمادگی برای بارداری بدهند. ماما ها می توانند به تنهایی مراحل زایمان طبیعی را انجام داده و از نوزاد و مادر مراقبت جسمی و روحی داشته باشند. از طرفی می توان برای مشکلات معمول یا معاینه های رایج زنان مثل تست پاپ اسمیر یا عفونت ها ابتدا به ماما مراجعه کرد.

مهم است بدانیم که ماما پزشک نیست اما متخصص زنان و زایمان دوره ی پزشکی عمومی را گذرانده سپس در حوزه ی تخصصی زنان و زایمان برای کلیه ی مشکلات و بیماری ها و عمل های جراحی مختص بانوان آموزش دیده و تجربه کسب کرده است. متخصصان زنان و زایمان برای درمان و جراحی پیچیده ترین بیماری های این زمینه آماده شده اند و لازم است که برای این موارد و زایمان های غیر طبیعی مثل سزارین به ایشان مراجعه شود.

بیماری های رایج زنان چیست؟

سندرم تخمدان پلی کیستیک

هنوز دلیل به وجود آمدن این بیماری به روشنی مشخص نیست. در این بیماری تولید هورمون تستوسترون که یک هورمون مردانه است در تخمدان بیش از اندازه صورت می گیرد. این امر موجب مشکلات عدیده ای در بیماران می شود.

سندرم پیش از قاعدگی

بسیاری از بانوان از چند روز پیش از شروع قاعدگی خود دچار علائم جسمی، عاطفی و روانی می شوند که به مجموع آن ها سندرم پیش از قاعدگی می گویند. آکنه، کمر درد، تورم شکم، تغییر در اشتها، تغییرات خلقی از جمله ی این علائم است.

افسردگی پس از زایمان

از هر 100 زن،10 الی 15 نفر پس از زایمان دچار افسردگی می شوند. این مشکل حداقل دو هفته طول می کشد. زود رنجی، خستگی، بی خوابی، تغییر اشتها، کاهش میل جنسی ،افکار منفی و احساس گناه از جمله علائم این بیماریست.

مسمومیت حاملگی

این عارضه یک عارضه ی جدی است که زنان باردار را تهدید می کند.این عارضه حدود 52 درصد زنان را درگیر می کند. سر درد مداوم، اضافه وزن بیش از 2 کیلو در هفته، ورم کردن دست و پا، اختلال در فشار خون و عملکرد کلیه و دستگاه عصب مرکزی از جمله علائم این بیماری است که نیاز به درمان سریع دارد.

آمنوره

آمنوره فقدان قاعدگی است که در دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می شود . آمنوره اولیه زمانی است که حتی زمان رسیدن به بلوغ قاعدگی اتفاق نمی افتد. این مشکل دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. آمنوره ثانویه به دلیل بارداری، کیست تخمدان و فیبروم ممکن است رخ بدهد.

دیسمنوره

قاعدگی دردناک یا دیسمنوره به معنی احساس درد غیر معمول در قسمت شکم در هنگام قاعدگی است.

فیبروم

فیبروم های رحمی که میوم نیز نامیده می شود، تومورهای خوش خیمی هستند که درون رحم یا روی آن رشد می کنند.این غده های خوش خیم از جنس بافت عضله هستند و اندازه ی آن ها با هم متفاوت است. درد شکمی و خونریزی های شدید از جمله علائم فیبروم است.

التهاب واژن

واژینیت یا التهاب و عفونت واژن یک التهاب داخل واژن است که با خارش و سوزش مجرا خود را نشان می دهد و دلایل و انواع مختلفی دارد. واژینیت قارچی، واژینیت تریکوموناسی و واژینیت باکتریایی انواع مختلف این بیماری هستند.

افتادگی رحم

این بیماری یک بیماری شایع در خانم هاست که معمولا در پی زایمان های طبیعی متعدد ایجاد می شود. در این عارضه عضلات نگهدارنده ی رحم ضعیف می شوند و رحم به داخل کانال واژن فرو می رود. احساس پر بودن یا فشار در لگن، درد در پایین کمر،درد هنگام مقاربت جنسی، مشکل در ادرار یا حرکت روده ها، مشکل در راه رفتن و احساس بیرون آمدن چیزی از واژن از علائم این بیماری است.

کیست تخمدان

کیست تخمدان کیسه ایست که از مایعات پر است و در داخل یا سطح تخمدان به وجود می آید. اغلب کیست های تخمدان کوچک و فاقد علائم خاصی هستند. اگر کیست تخمدان بترکد، بیمار دچار درد شدید و ناگهانی می شود. علائمی همچون درد های شکمی و حالت تهوع از جمله علائم کیست تخمدان هستند.

چسبندگی رحم

این بیماری نسبتا شایع در میان زنان است که در طی آن مخاط داخل رحم از بین می روند و قسمت های مختلف رحم به هم می چسبند . این بیماری در صورت عدم درمان به موقع باعث نازایی یا سقط های مکرر می شود.

سرطان سینه، سرطان تخمدان و مثانه و سرطان دهانه رحم، یائسگی زودرس ، اختلالات هورمونی و آندومتریوز نیز از دیگر بیماری های مرتبط با زنان است که درمان آن ها توسط متخصص زنان و زایمان انجام می شود.

دلایل و روش های درمان نازایی چیست؟

ناتوانی یک زوج در باردار شدن پس از یک سال رابطه جنسی بدون جلوگیری از بارداری را ناباروری یا نازایی تعریف می کنند. علل ناباروری در زنان به دلایل مختلفی از جمله اختلال در تخمک گذاری، اختلال در لوله های رحمی، آندومتریوز، اختلال در گردن رحم و مشکلات دستگاه ایمنی بدن اتفاق می افتد.

برای درمان ناباروری با توجه به علت اصلی آن درمان های مختلفی وجود دارد . این درمان ها شامل درمان های دارویی، تلقیح داخل رحمی، جراحی و روش های کمک باروری مانند ivf یا لقاح خارج از رحم، استفاده از تخمک اهدایی و یا رحم اجاره ای می شود.

 

یائسگی و عوارض آن چیست؟

هنگامی که زنان یائسه می شوند ،چرخه ی قاعدگی آنان متوقف شده و توانایی باروری خود را از دست می دهند. در این زمان تخمدان ها به میزان کمتری هورمون های زنانه به خصوص استروژن ترشح می کنند و سبب بروز عوارض یائسگی می شوند. گر گرفتگی ،تپش قلب ،نعریق ، اضطراب و بی خوابی علائمی هستند که در گذر زمان از بین می روند اما مشکلاتی از قبیل خطر ابتلا به پوکی استخوان ، بیماری های قلبی و عروقی و افسردگی همواره وجود خواهند داشت.

از جمله روش های درمانی و مراقبتی برای کاهش عوارض و علائم یائسگی، ورزش، تغذیه مناسب، هورمون تراپی و استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی مانند ویتامین های ای و سی و فیتواستروژن ها هستند. این روش ها، میزان مصرف داروها و ورزش های مناسب این دوره را متخصصین زنان و زایمان تجویز می کنند.

مشاوره پزشکی تلفنی با متخصص زنان و زایمان چگونه ممکن است؟

سلامت زنان نقش مهمی در سلامت خانواده و سلامت جامعه دارد. شیوه ی زندگی سالم و مراقبت های دوره ای به تضمین سلامت زنان کمک خواهد کرد. این موضوع اهمیت نقش متخصصین زنان و زایمان و هم چنین ماما ها را بیش از پیش روشن می کند. یکی از روش های مراقبت از سلامتی به طور مداوم استفاده از ارتباط غیر حضوری با پزشکان است که هدف اصلی سامانه ی رسا ست.

مشاوره با دکتر زنان آنلاین سامانه رسا چگونه است؟

خدمات درمانی غیر حضوری برای افرادی که امکان مراجعه حضوری ندارند راه حل بسیار مناسبی است ، از لحاظ هزینه به صرفه تر است و زمان های بیشتری در دسترس افراد قرار دارد.

با استفاده از سامانه رسا شما می توانید در هر مکانی که هستید با پزشک خود مشورت کنید. بدین صورت که ابتدا با ثبت نام در سامانه رسا عضو شوید. سپس حساب کاربری خود را به تعداد دقایقی که می خواهید با پزشک خود صحبت کنید، شارژ کنید. این کار را با استفاده از درگاه امن بانکی و یا کد USSD می توانید انجام دهید. سپس همکاران ما تماس شما را با پزشک یا مشاورتان برقرار می کنند.

در ضمن برای انتخاب پزشک خود می توانید از همین صفحه وارد پروفایل پزشکان شده و اطلاعات تخصصی آنها و نظرات سایر کاربران را بررسی کنید.